Title:

Netværksarrangement for ny bog: Fysiske sprogmiljøer

Date:
20. maj 2019
City:

Odense

Text part one:

TID: 20. maj 2019, kl. 15.00-17.00 i Odense (afholdes også den 23. maj 2019, kl. 15.00-17.00 i København).


STED: CoWorking+, Kochsgade 31 D, 5000 Odense.


Tale- og skriftsprogsfærdigheder er uundværlige kompetencer i det 21. århundrede: Kommunikationen med omverden, sociale relationer, uddannelse og arbejde er alle aspekter af det moderne liv, som kræver avancerede sproglige kompetencer. Derfor giver det kun god mening, at vi gør vores bedste for at sikre os, at alle børn i Danmark får mulighed for at udvikle stærke tale- og skriftsprogsfærdigheder.


På disse dage skal vi derfor fejre udgivelsen af en ny, stærk bog, der handler om, hvad forskningen siger om udviklingen af fysiske sprogmiljøer, der netop fremmer børns tale- og skriftsprogsfærdigheder, og ikke mindst hvordan man styrker dem i sit dagtilbud. Bogen er skrevet af Justin Markussen-Brown, Sofie Neergaard, Sanne Schou Olesen og Fabio Trecca.

Text part two:

Program for dagen

  • VELKOMST v. Dafolo

  • FAGLIGE OPLÆG:

  • 1. Det første af dagens oplæg omhandler bogen Fysiske sprogmiljøer – En forskningsforankret guidebog. Vi bliver præsenteret for bogens vigtige pointer og får indblik i, hvordan man kan sikre stærke fysiske sprogmiljøer i dagtilbuddet. v/ ph.d. Justin Markussen-Brown

  • 2. Dagens andet oplæg er en præsentation af Sprogklars uddannelsesplatform, Nebula, og dens online efteruddannelse i bl.a. fysiske sprogmiljøer. Oplægget vil præsentere data fra et konkret arbejde med at udvikle stærke fysiske sprogmiljøer. v/ ph.d. Justin Markussen-Brown

  • HEREFTER er der bobler, mulighed for at hilse på hinanden og kigge i bogen, som kan købes til særpris ved arrangementet.


Arrangementet er GRATIS og åbent for alle!

Tilmelding senest den 13. maj 2019. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, beder vi dig melde afbud, så en anden kan få muligheden.


Tilmeld dig her!